2010. szeptember 23., csütörtök

Egyházi ovi

A sógorom a múltkor behozott a boltba egy jelentkezési lapot, mellyel a jövőre induló ref. egyházi oviba lehet jelentkezni. Hú kemény dió!!!
A fiúk ugyanis meg vannak keresztelve,de annyira nagyon nem vagyunk vallásosak. Kristóf jár hittanra, volt hittanos napközis táborban is a nyáron, és most is fog menni az ovis hittanra, mert úgy gondolom, hogy a hittan az alap tudás része, játékosan ismerkedik meg Istennel, Jézussal és a történésekkel. Aztán később majd eldöntheti, hogy akar-e mélyebben megismerkedni a vallással, ugyanígy a kicsikkel is így szeretném.
Beszélgettünk Zolival, hogy mi legyen és nagyon arra hajlunk, hogy nem adjuk egyházi oviba őket, mert Kristóf nagyon szeret a mostani ovijába járni, jó fejek az óvónők és igazán értik a dolgukat, és én is szeretem őket. Ne akarom megzavarni az új ovival és itt is ismerkedhet a vallással, meg még most indul ez az egész, pontosan még nem is lehet tudni, hogy hogy alakul majd. Nem tudom.........., majd lesz valahogy, még van időnk átgondolni.......

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése