2010. július 16., péntek

Homok az udvaron!!!!!





Már egy ideje tervben van, hogy kellene a gyereknek homokozó. Anyuéknak volt egy nagy farönkjük, amit elvágattunk 4-felé, Zoli megmunkálta lefestette, anyu is festette egy sorral, mert ő még nálunk is jobban akarta, hogy legyen már végre homokozó. Zoli hozatott homokot, amit a betonra borított a fuvaros. Este már a fiúk annyira ki akartak menni homokozni, hogy engedtem nekik, ( a homokozó még nem volt összerakva).
Annyira élvezték, hogy nagyon, olyan jó volt látni őket, először csak óvatosan ismerkedtek a homokkal, a végén meg már fetrengtek benne, főleg Zsombi, annyira élvezi a homokot, de ő mindig is a földet túrta, szedte a virágoskertből, a füvet tépkedi, csúszik-mászik a fűben, földön, betonon. Este kint vacsiztunk, úgy ettek homokos testtel, igaz, hogy a kezüket, arcukat megmostuk, de nem sokat ért, mert dörzsölgették a testüket. Vacsi után még játszottak. Aztán egyből a kádba, mert azt a sok homokot, ami a testükre tapadt máshogy nem lehetett volna letakarítani. A víz szép sárgás lett és a kád alján egy csomó homok volt.
Amúgy a pelust levettem a kicsikről és kisgatyóba játszottak, mindketten belepisiltek, de nem gond, még most voltak szinte először így. Oli viszont nagyon érdeklődik Kristóf és a pisilés iránt, mikor kint vagyunk és Kristóf meg pisilni, ő is követi és tolja le a nadrágját.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése